Zakelijk

Corporate events met karakter
B2B Events

B2B Events

Presentaties in een unieke setting voor als u de saaie conferentiezalen beu bent
Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

Teambuilding, lekker eten en drinken en maatwerk voor het perfecte uitje
Vergaderen

Vergaderen

Verandering van spijs doet eten, en vergaderen bij Strand Binnen zorgt voor nieuwe inzichten!
Personeelsfeest

Personeelsfeest

Feesten van klein tot extreem groot

Alle ruimte voor uw event

 

Strand Binnen heeft alles in zich om een èchte belevenis te maken van uw event, kickoff of uitje. Niet alleen beschikken we over de grootste binnenstedelijke evenementenlocatie van Breda, met een indoor strand, een industriële haven setting en moderne, creatieve zalen, is het ook de meest bijzondere. U kúnt dus een zeer geslaagd formeel evenement houden, maar Strand Binnen daagt u ook graag uit om er een onvergetelijke, informele twist aan te geven.

Veelzijdig & Flexibel

 

Die combinatie schept ongekende mogelijkheden. Wat dacht u van een strategische sessie in de ochtend, teambuilding op het strand ‘s middags en een heerlijke BBQ na afloop? We kunnen onze zalen en terrassen omtoveren tot vrijwel alles wat u voor ogen heeft. Van een zakelijk diner in een strak georganiseerde zaal, tot een hippe beach club voor een groot bedrijfsfeest. Business events zijn per definitie maatwerk.

Wij organiseren

 

Strand Binnen moet u echt even zien om een goed beeld te krijgen. Neemt u contact op met Harm Wonders voor een rondleiding en een offerte op maat. Bel: 076-7676002 of mail: harm@strandbinnen.nl.

We denken mee, doen voorstellen, of zorgen gewoon voor de beste faciliteiten. Grenzen kennen we niet. Work hard, play hard op Strand Binnen

B2B EVENTS

PRESENTATIES

Bent u anonieme hotelzalen beu? Hebt u conferentieoorden wel gezien? Dan is het tijd voor Strand Binnen. Onze ruimtes ademen een zomerse sfeer die uw gasten energie geeft. En energie betekent volle aandacht voor uw programma!

Tot 400 personen

Verschillende zalen en sferen

Volledig op maat

Strand en Bar

Strand en Bar

Strand Binnen bestaat uit één indoor strand en ‘The Harbour’ met daartussen een prachtige beach bar. 400 personen kunnen “met de voetjes in het zand” genieten van uw presentatie.

 

.

Curaçao

Curaçao

In theateropstelling kan onze zaal Curaçao tot 250 personen herbergen. Curaçao kenmerkt zich door de combinatie van een industriële basis met de sfeer van een hippe beach club en is zeer flexibel. Ook een fraaie ruimte voor borrels, diners en feesten!

Bali

Bali

Onze zaal Bali leent zich voor maximaal 50 personen in theateropstelling. De ruimte is relatief zakelijk, al hebben we uiteraard een Strand Binnen sfeer gecreëerd. Bali leent zich onder andere perfect voor presentaties, vergaderingen en workshops.

NETWERKEVENT OF BEURS

Strand Binnen heeft een sterke naam opgebouwd als locatie voor uiteenlopende publieksevenementen en zakelijke events. Evenementenorganisaties herkennen de kracht van de plek: groot en toch sfeervol, solide en toch flexibel, binnenstedelijk en toch goed bereikbaar. Het strand is onze default setting, maar die bouwen we desgewenst om tot compleet andere werelden.

En het zand, zult u denken. Dat overdekken we gewoon met een houten vloer. Heeft u ideeën over een mogelijk zakelijk event of beurs neem dan contact op met Harm via 076-7676002 of harm@strandbinnen.nl. Hij vertelt u alles over de magie van het strand en de vele mogelijkheden! Bekijk ook de website van onze grote broer: STRND.NL voor meer info over zakelijke events.

1500 m2 Voor stands & activiteiten

Alle faciliteiten Van gratis parkeren tot wifi

In de stad maar goed bereikbaar

BUSINESS EVENTS & FUN

Strand Binnen heeft ruime ervaring in de productie van bijzondere business events. We helpen u met programmering, thematisering, technische productie, maar ook de horeca. Want wat is er nu leuker dan een serieuze en soms zware dag te combineren met een heerlijk informeel programma. Uw budget is onze richtlijn.

Business & Teambuilding

Business & Teambuilding

Wist u dat de gemaakte afspraken tijdens een vergadering of presentatie het beste worden geborgd middels een teambuilding-activiteit? Daarvoor hebben we een aantal heel aantrekkelijke programma’s samengesteld, van sportief en strategische tot hilarisch.

Business & Food

Business & Food

Vaak worden bedrijfspresentaties gevolgd door een formeel diner. Bij Strand Binnen kan dat ook, maar hoe verleidelijk is een relaxte BBQ of lunch op slippers? Informeel genieten na een (zwaar) dagprogramma wordt erg gewaardeerd, zéker in onze setting.

Business & Party

Business & Party

Hebben uw medewerkers wel een feestje verdiend, maar wilt u hen ook een serieuze boodschap meegeven? Dat kan bij Strand Binnen! Begin bijvoorbeeld met een luxe BBQ met daarna een formeel moment. En dan barst het feest los, want u komt vooral genieten.

BEDRIJFSUITJES

EVEN DAT KANTOOR UIT

Neemt u het bedrijf op stap in Breda? Dan kunt u nauwelijks om Strand Binnen heen: Het is de grootste evenementenlocatie in de binnenstad, met een breed scala aan activiteiten die nèt even anders zijn.

Op Strand Binnen kun je je de hele dag vermaken met een programma op maat, maar de activiteiten kun je ook prima combineren met andere Bredase attracties. Wij kennen ze allemaal en denken graag mee over een uniek bedrijfsuitje.

Food & Beverage

Food & Beverage

Uiteraard vervult Strand Binnen al uw wensen op het gebied van eten en drinken. We verzorgen graag uw ontvangst met koffie en gebak, of juist een koele Corona met een Spaanse pincho. Denk ook aan een smakelijke lunch, gezellige borrel en natuurlijk onze befaamde BBQ’s en Beach Buffetten. U kunt kiezen voor heel overzichtelijke arrangementen, maar ook voor food and beverage geldt: alles is mogelijk. Van Foodtruck tot Green Egg BBQ en van low budget tot high end, maken we er een feest van.
Teambuilding

Teambuilding

Zowel op als naast het strand bieden we diverse teambuildingactiviteiten aan. Op het strand organiseren we Expeditie Robinson, ernaast hebben we een Escape Game en de Harbour Games!

Onze activiteiten passen naadloos in het strandthema, maar we kunnen ze ook combineren met andere programmaonderdelen, in de binnenstad en op het water. Specifieke wensen bespreken we graag met u.

Maatwerk

Maatwerk

Strand Binnen heeft werkelijk alles in huis om een hele dag op maat te verzorgen. Wilt u vooral relaxen, gaat het om teambuilding, of staat ook een formeel onderdeel op het programma? Wij denken graag mee over een onvergetelijke dag!

Verschillende ruimtes kunnen we inzetten voor uw ontvangst, presentatie, lunch,  teambuilding, borrel, diner en feest! Met alle liefde nemen we de organisatie uit handen, daar zijn we immers goed in. Neem contact op met Harm voor een rondleiding en een offerte op maat.

Zand

€35,78
excl. BTW

± 4 uur

Boek nu

Zand A

ACTIVITEIT & BBQ
 • Welkomstdrankje
 • Activiteit 1 uur
 • Beach BBQ diner

Zand B

2 ACTIVITEITEN & BORREL
 • Welkomstdrankje
 • Activiteit 1 uur
 • Activiteit 1/2 uur
 • Beach break incl. hapjes

Zand C

3 ACTIVITEITEN
 • Welkomstdrankje
 • Expeditie Robinson
 • Escape from the Island
 • Harbour Games

Zee

€44,95
excl. BTW

± 4 tot 5 uur

Boek nu

Zee A

2 ACTIVITEITEN & DELUXE DINER
 • Welkomstdrankje
 • Activiteit 1 uur
 • Activiteit 1 uur
 • Beach BBQ Diner

Zee B

ACTIVITEIT & BORREL & BBQ DINER
 • Welkomstdrankje
 • Activiteit 1 uur
 • Beach break incl. hapjes
 • Beach BBQ diner

Zee C

LUNCH & 2 ACTIVITEITEN & BORREL
 • Welkomstdrankje
 • Beach Lunch
 • Activiteit 1 uur
 • Activiteit 1 uur
 • Beach break incl. hapjes

Zon

€54,13
excl. BTW

± 5 tot 6 uur

Boek nu

Zon A

LUNCH & 2 ACTIVITEITEN & BORREL & DINER
 • WELKOMSTDRANKJE
 • BEACH LUNCH
 • ACTIVITEIT 1 UUR
 • BEACH BREAK INCL. HAPJES
 • ACTIVITEIT 1 UUR
 • BEACH BBQ DINER

Zon B

2 ACTIVITEITEN & LUXE BORREL & DELUXE DINER
 • WELKOMSTDRANKJE
 • ACTIVITEIT 1 UUR
 • LUXE BEACH BREAK INCL. HAPJES
 • ACTIVITEIT 1/2 UUR
 • LUXE BEACH BBQ

Zon C

3 ACTIVITEITEN & DELUXE DINER
 • WELKOMSTDRANKJE
 • EXPEDITIE ROBINSON
 • ESCAPE FROM THE ISLAND
 • HARBOUR GAMES
 • LUXE BEACH BBQ

VERGADEREN

Ontsnappen aan kantoor om eens verfrissend te vergaderen? Een heisessie wordt bij ons uiteraard een strandsessie, maar wees gerust: Voordat u in het zand ploft, kunt u gebruikmaken van een meeting room met alle faciliteiten. Het werk gaat nu eenmaal voor.

Onze kleine zaal Bali is geschikt voor vergaderingen. In carrévorm kan deze zaal tot maximaal 30 personen worden ingezet. De ruimte is relatief zakelijk, maar sfeervol en voorzien van geluid, beamer, schoolbord, flipover en wifi. Bali leent zich perfect voor workshops. Laat u informeren over alle mogelijkheden.

30 personen Klein en sfeervol

Alle faciliteiten voor uw meeting

Zandvrij als je wilt

PERSONEELSFEEST

Strand Binnen is de grootste feestlocatie in de Bredase binnenstad (en de meest bijzondere, vinden we zelf). Natuurlijk is hier ook plaats voor úw borrel, bbq of feest. We nemen alle zorg uit handen en geven een ideale plek terug. We hebben al heel wat verjaardagen en jubilea mogen vieren, maar ook bruiloften en themafeesten zijn leuker op slippers!
Afhankelijk van uw wensen hebben wij twee verschillende zalen voor uw feest. Ze kunnen los van elkaar worden gehuurd, maar als u met een groot gezelschap bent maken we er één feestparadijs van.

Tot 250 gasten

Tot 250 gasten

Verwacht u maximaal 250 gasten, dan is Curaçao u op het lijf geschreven. De zaal is gekoppeld aan uw eigen terras, dat ook als entree dient. Uw gasten komen bij binnenkomst al in de juiste sfeer. Bij lekker weer start de borrel vaak buiten en na zonsondergang barst het feest binnen los. Curaçao heeft een eigen bar, toilet voorzieningen, krachtstroom (voor de techniek) en kan volledig op maat worden ingericht en gedecoreerd. Leuk weetje: Volgens artiesten en dj’s is de akoestiek bijzonder goed.
Tot 400 gasten

Tot 400 gasten

Voor feesten tot 400 personen is onze Beach Bar de perfecte plek. De bar ligt tussen het strand en onze HARBOUR wat een ‘s avonds een magisch effect geeft. Je kunt je gezellig nestelen aan de grote eilandbar of een kansje wagen op de dansvloer. De Beach Bar is gekoppeld aan een eigen terras en biedt alle mogelijkheid voor eigen decoratie. De Beach Bar heeft een eigen entree, toiletten en krachtstroom voor grote feesten.
Tot 2000 gasten

Tot 2000 gasten

Vanaf 650 gasten bouwen we ons strand om tot een professionele dansvloer. De capaciteit van Strand Binnen groeit zo uit tot maar liefst 2000 gasten. U hebt dan de mogelijkheid om twee podia te gebruiken, met eventueel verschillende muziek.

Bij Strand Binnen worden regelmatig grootschalige publieksfeesten gehouden, dus we durven onszelf een professionele partner te noemen in de organisatie van uw evenement. Samen met u stellen we een mooie productie samen, die uw gasten niet snel zullen vergeten.

buiten

buiten

Wilt u zich wanen in een beachclub aan zee? Dan is ons terras Sunset Boulevard dé plek voor uw feest tot 300 personen! Het deels overkapte terras met eigen bar baadt de hele middag en avond in de zon. Met een eigen entree zorgt u voor het perfecte privé feestje. Tot 23:00 uur kunnen we de fijnste muziek verzorgen. Langer door feesten? Geen probleem, dan gaan we verder in zaal Curaçao. Ook wel zo fijn als het zomerse weer omslaat…

Zakelijk Contact

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Zakelijk Contact

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bedrijfsnaam

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Activiteit

Onderwerp

Je bericht