Bruiloft

Lekker anders

 

In hartje Breda opende Strand Binnen in 2013 zijn deuren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een unieke bruiloftlocatie, waar altijd de zon schijnt. Ruimtes zijn vaak “zo standaard”? Dat horen wij gelukkig nooit!

 

Trouwen met je voeten in het zand tot een prachtig aangekleed diner en feest wat iedereen zich nog lang zal heugen… En dat alles op één locatie!

 

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken!

Wat is mogelijk?

 

Wat dacht je van de huwelijksceremonie op het (half overkapte) terras, waar jullie samen een prachtige entree maken… Daarna op dezelfde plek een feestelijke en ongedwongen borrel. En na de BBQ of bijvoorbeeld shared dinner wisselen jullie de slippers voor dansschoenen want in de (zandloze) Curaçao zaal gaan natuurlijk de voetjes van de vloer.

 

Strand Binnen vormt hét decor voor een zomerse bruiloft. En wordt op basis van jullie wensen en de grootte van het gezelschap op maat ingericht (100 tot 250 personen). Dit alles in een moderne, ongedwongen en relaxte sfeer.

 

Nieuwsgierig? Klik hier en maak een virtuele wandeling door Strand Binnen!

Styling & lekker eten

Wij zien elke bruiloft als een unieke dag en denken graag creatief en productief met jullie mee. We hebben veel ervaring in huis en adviseren je daarom graag wat past binnen jullie budget. Een thema, de decoratie, de techniek, een band of dj en natuurlijk de catering, we nemen graag alles met jullie door om er samen een geweldige dag van te maken.

Ook als je zelf specifieke wensen hebt.

Weddingplanner!

 

Martine van der Linden, onze professionele in-house weddingplanner, staat voor jullie klaar. Zij gaat samen met jullie aan de slag om jullie bruiloft bij Strand Binnen onvergetelijk te maken. Ook de gehele voorbereiding moet natuurlijk een feestje zijn.

 

Andere bruidsparen omschrijven Martine als sprankelend, positief, enthousiast, creatief en zij zorgt voor de puntjes op de i. Zij is al jaren actief in de trouwbranche dus kan jullie uitstekend adviseren welke mix van leveranciers het beste bij jullie wensen aansluit.

 

Een eerste vrijblijvende afspraak?

 

Vul dan even het formulier hieronder in en we nemen graag contact met je op.

 

Leuk! Tot snel?

Bruiloft Contact

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bruiloft Contact

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste trouwdatum

Aantal Personen

Je bericht